Omdömen

Omdömen från patienter.


Isa M.


Jag har fått både massage och kiropraktorbehandling av Daniel och var supernöjd med båda! Massagen var supersskön och man känner sig väldigt bekväm med Daniel, han är en lugn och trevlig person. När jag hade ont lyssnade han jättenoga och sen behandlade han mig och gav mig övningar att göra hemma. Han bryr sig verkligen och gör underverk!


Daniel A.


Tack för all hjälp! Det var första gången jag besökte en kiropraktor - så glad över att det blev hos dig. Väldigt lärorikt och efteråt blev det mycket bättre. Förstklassigt bemötande och professionellt utövande. Väl mött!


Peter L.


Förutom att den fysiska behandlingen varit suverän och avhjälpt min onda rygg och nacke,  har jag även genom mängder av tips och videolänkar, fått veta hur jag bäst utför förebyggande träning för att  minimera de negativa effekterna av både ett alltför stillasittande jobb och en något för yvig och kraftfull golfsving.


Malin M.


När jag har ont i min nacke och rygg väljer jag alltid att gå till Daniel för att få behandling. Jag känner mig trygg och bekväm med honom, han är en bra lyssnare och förstår mina problem. Daniel är en mysig och lugn kille som man genast får stort förtroende för, man känner verkligen att man är i goda händer!